مبحث رنگ آمیزی نما را در دو زیر قسمت عمده در خدمت شما مشتریان گرامی خواهیم بود.
(1) رنگ آمیزی برای نماهای سیمانی
برای رنک آمیزی نماهای سیمانی مراحلی وجود دارد که می بایست به ترتیب انجام شود تا نتیجه حاصله مورد پسند واقع شود. مرحله اول شستشوی نما می باشد. کل نما می بایست توسط دستگاه واترجت شسته شود تا زیر کار عاری از گرد و غبار و کثیفی شود. مرحله دوم از رنگ آمیزی پوشاندن ترک ها و سوراخ ها و همچنین برطرف کردن پستی و بلندی های موحود در نما می باشد. مرحله سوم استفاده از پرایمر می باشد. پرایمر نوعی چسب شیری رنگ است که باید اجرا شود چرا که باعث عدم پوسته پوسته شدن رنگ و همچنین پوشش رنگ بهتر خواهد شد مرحله چهارم اجرای رنگ اولیه خواهد بود. مرحله پنچم و نهایی اجرای رنگ اصلی خواهد بود.
رنگ های استانداردی که امروزه برای نماهای سیمانی به کار می رود از نوع آکرولیک قابل شستشو می باشد. چنان چه خواهان رنگ نمایی اصولی و استاندار و با دوام باشیم باید مراحل به طور کامل اجرا شده و از رنگ مرغوب استفاده نمائیم.
متاسفانه امروزه برای رنگ آمیزی به قدری قیمت دور از عقل و پایین داده می شود که کارفرما نیز بدون توجه به این مسائل استقبال می کند. حال آن که مجری کار بدون توجه به مراحل بالا و حتی عدم اطلاع از روش رنگ آمیزی نما کار را اجرا می کند. حتی بعضی مواقع دیده شده که از رنگ بلاست برای رنگ آمیزی استفاده می شود که جای بسی تعجب است.
براورد هزینه برای رنگ آمیزی در درجه اول به متراژ کار و در درجه دوم به قیمت مواد مصرفی در زمان رنگ آمیزی بستگی دارد.
(2) رنگ آمیزی نما برای فریم های موجود در نما
با وجود آن که امروزه پنچره های pvc و upvc جایگزین پنچره های فلزی شده اند اما هنوز ساختمان های زیادی از فریم های فلزی استفاده کرده و می کنند. در قدیم برای رنگ آمیزی و نظافت این فریم ها از داربست استفاده می شد که با امدن تکنیک راپل امروزه کمتر کسی برای انجام کارهای نقاشی از داربست استفاده می نماید.
بخش دیگری از کارکرد ما رنگ آمیزی نما برای فریم پنچره ها و نورگیرها می باشد. هزینه براوردی برای این کار وابستگی به حجم کار و این که چه رنگی باید اجرا شود. اگر همان رنگ قبلی اجرا شود و یا روی رنگ روشن رنگ تیره بخورد مسلما زودتر پوشش داده خواهد شد.
مشتری عزیز ما را در آپارات و اینستاگرام دنبال نمایید.